Blocadren


Merck & Co. | Blocadren (Medication)


Desc:

Blocadren/timolol este un beta blocant administrate dupa atacuri de inima. Este folosit cu sau fara alte medicamente pentru tratarea hipertensiunii arteriale (hipertensiune arteriala). Scade tensiunea arteriala ajuta la prevenirea accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic si probleme renale. Acest medicament este utilizat, de asemenea, dupa un atac de cord pentru a preveni un alt atac de cord la care apar.

Acesta actioneaza prin blocarea actiunii de anumite substante chimice naturale în corpul dumneavoastra, cum ar fi epinefrina pe inima si vasele de sânge. Acest efect scade ritmul cardiac, tensiunea arteriala, si tulpina pe inima. Acest medicament este, de asemenea, utilizat pentru a preveni migrene dureri de cap.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente pot include:batai de inima lent sau inegale; senzatie zapacit, lesin; sentiment scurt de respiratie, chiar cu efort usoara; umflarea gleznelor sau picioare; greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor); depresie; sau senzatie de frig în mâinile si picioarele.

Alte reactii adverse mai putin grave sunt mult mai probabil sa apara, cum ar fi:scaderea apetitului sexual, impotenta sau dificultate care are un orgasm; probleme de somn (insomnie); sentimentul obosit; sau anxietate, nervozitate.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Daca aveti nevoie de a avea orice tip de chirurgie, trebuie sa opreasca temporar utilizarea timolol. Asigurati-va ca chirurgul stie din timp ca utilizati Blocadren.

Blocadren poate provoca reactii adverse care pot afecta gândire sau reactii dvs. Fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu sa fie alerta si treaz. Evita consumul de alcool, care ar putea creste somnolenta si ameteala, în timp ce luati timolol.

Blocadren este doar o parte a unui program complet de tratament pentru hipertensiune arteriala, care pot include, de asemenea, dieta, exercitarea si greutate de control. Urmati dieta, medicamente, si de a exercita rutine foarte strâns în cazul în care sunt tratati pentru hipertensiune arteriala.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...