Blue green algae


Unknown / Multiple | Blue green algae (Medication)


Desc:

Alge albastre - verzi este o planta gasite în apa sarata si unele lacuri de apa dulce mare. Alge albastre - verzi sunt folosite ca un supliment nutritiv pentru pentru intarirea sistemului imunitar si pentru un anumit tip de ulcer gura sau limba (leucoplazie). Acestea sunt, de asemenea, folosite pentru scadere în greutate, atentie-deficit de hiperactivitate (ADHD), fânului, diabet, stres, oboseala, anxietate, depresie, si sindromul premenstrual (PMS) si alte probleme de sanatate.

Unii oameni folosesc alge albastre - verzi pentru tratarea precanceroase cresteri în interiorul gurii, stimularea sistemului imunitar, îmbunatatirea memoriei, cresterea de energie si metabolismul, scaderea colesterolului, prevenirea bolilor de inima, vindecarea ranilor, si îmbunatatirea digestiei si intestinale sanatate.

...

Side Effect:

Este un grav efect secundar care alge albastre - verzi pot provoca boli de ficat. Daca oricare dintre urmatoarele semne apar, sa caute ajutor medical imediat:urina închisa la culoare, severe de stomac sau dureri abdominale, îngalbenirea ochii si pielea, persistente greata sau varsaturi.

O reactie alergica, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime sau umflarea în special a fetei, limbii sau gâtului, ameteli severe, probleme de respiratie este rar. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:tulburari ale sistemului imunitar, cum ar fi scleroza multipla, sau artrita reumatoida, fenilcetonurie.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...