Boldo


G & W Laboratories | Boldo (Medication)


Desc:

Boldo este un arbust vesnic verde sau arbore mic originar din central Chile si Peru Boldo a fost utilizata pentru indigestie, crampe de stomac (spasme), si usoara vezicii biliare si probleme cu ficatul. Acesta a fost, de asemenea, utilizat pentru pierderea poftei de mâncare si constipatie. Unele produse pe baza de plante/dietetice supliment au fost gasite sa contina impuritati/aditivi posibil daunatoare.

Boldo contine substante chimice care ar putea creste productia de urina, lupta bacteriene crestere în urina si stimula stomac.

...

Side Effect:

Boldo ar putea fi nesigure atunci când sunt utilizate pentru scopuri medicinale. Otravire de ascaridole, un produs chimic care apare în mod natural în boldo, a avut loc in oameni luând boldo. Boldo ar putea provoca leziuni hepatice atunci când luate de gura. Daca luati boldo, utilizarea preparatelor ascaridole-drum liber numai. Iritarea poate fi cauzata atunci când se aplica boldo. ...

Precaution:

Daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme de sanatate, consultati medicul dumneavoastra înainte de a utiliza acest produs:probleme de duct biliar, boala hepatica severa, calculi biliari. Unele produse care con?in ulei esential sau distilate de frunze de boldo poate contine o cantitate excesiva de o chimice periculoase (ascaridole). Aceste produse special ar trebui evitata.

Preparatele lichide al acestui produs poate contine zahar si/sau alcool. Se recomanda prudenta, daca aveti diabet zaharat, dependenta de alcool sau boli hepatice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...