Bonine

Pfizer | Bonine (Medication)

Desc:

Bonine/meclizine pentru adulti ajuta la prevenirea si tratarea greata, varsaturi sau ameteli asociate cu raul de miscare. Iau acest medicament de gura cu sau fara alimente, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Meclizine este un antihistaminic care este utilizat pentru a preveni sau a trata greata, varsaturi, si ameteli cauzate de boala de miscare. De asemenea, poate fi utilizat pentru a reduce lightheadedness, ameteala si pierderea de echilibru (vertij) cauzate de boli care afecteaza urechea interna.

Va poate lua o alta doza fiecare 24 de ore în cazul în care este necesar. Comprimate masticabile trebuie sa fie mestecate bine înainte de înghitire.

...


Side Effect:

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala daca apare. Simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. Somnolenta, gura uscata si oboseala pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt. ...


Precaution:

Înainte de a lua Bonine, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la meclizine; sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Acest medicament poate face sa va somnolent sau provoca încetosata. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta sau viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».