Botox


Allergan | Botox (Medication)


Desc:

Botox este un medicament din o toxina produsa de bacteria Clostridium botulinum, acelasi toxina care provoaca un amenintatoare de viata tip de intoxicatie alimentara numit botulismul. Acesta poate fi utilizat în doze mici pentru:îndepartarea temporara de riduri faciale; severa underarm transpiratie; distonie cervicala - o tulburare neurologica, care provoaca severa gât si umar contractii musculare; blefarospasm - incontrolabile intermitent sau strabism - aliniati ochii.

Botox-ul este injectat cu un ac fin în muschi specifice cu numai disconfort minor. În general este nevoie de trei pâna la sapte zile pentru a lua efect deplin si este mai bine pentru a evita alcoolul cel putin o saptamâna înainte de tratament.

...

Side Effect:

Cel mai frecvent efect secundar al Botox-ul este temporar vânatai. Alte includ:durere la injectare, simptome asemanatoare gripei, dureri de cap si suparat stomac.

Mai grave efecte secundare includ o reactie alergica, raspândirea de toxine, care pot fi fatale si posibil anticorp formarea. Obtine ajutor medical în oricare dintre acestea persista, obtine mai rau si daca observati orice semn neobisnuit. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la toxina botulinica de tip A, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii.

Precautie trebuie, de asemenea, persoanele cu disfagie pre-existente sau dificultati de respiratie; tulburari neuromusculare, precum miastenia gravis, sindromul ALS sau Lambert-elena.

În timpul sarcinii si alaptarii nu utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...