Botulinum toxin type A


Allergan | Botulinum toxin type A (Medication)


Desc:

OnabotulinumtoxinA este un injectabil neuro-toxina, care este, o chimice toxice care blocheaza capacitatea de nervi a face muschii contract. Cu alte cuvinte, o paralizeaza muschii.

OnabotulinumtoxinA pentru injectare este un steril, vid-uscate purificat toxina botulinica de tip A, produs din fermentarea Hall tulpina Clostridium botulinum tip A si intramusculara si intradermic destinate.

...

Side Effect:

în general, evenimentele adverse apar în prima saptamâna dupa injectarea de onabotulinumtoxinA si în timp ce, în general, tranzitorii, pot avea o durata de mai multe luni sau mai. Localizate durere, infectie, inflamatie, sensibilitate, umflatura, eritem, sau sângerare/vânataie poate fi asociata cu injectarea. Prin urmare, evenimente adverse observate cu utilizarea de onabotulinumtoxinA cosmetice au potentialul de a fi observate cu utilizarea de onabotulinumtoxinA si vice-versa. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spune furnizorul de sanatate daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special de:sângerare probleme, chirurgie ochi, anumite probleme oculare (glaucom), boli de inima, semne de infectie lânga locul de injectare, tulburari musculare/nervoase, cum ar fi boala Lou Gehrig (ALS) sau miastenia gravis, convulsii, probleme de înghitire (disfagie), probleme de respiratie (cum ar fi astm, emfizem, pneumonie de aspiratie de tip).

Acest medicament poate face cauza slabiciune musculara, pleoapele droopy sau vedere încetosata. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta sau viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice. Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist daca utilizati acest medicament.

Se recomanda prudenta, daca folosind acest medicament la copii pentru spasme musculare, deoarece acestea pot fi mai sensibile la partea sa de posibile efecte (cum ar fi dificultate de respiratie sau înghitire). În timpul sarcinii si alaptarii nu utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...