Bravelle


Ferring Pharmaceuticals | Bravelle (Medication)


Desc:

Bravelle/urofollitropin este prescris pentru tine, ca parte din tratamentul infertilitatii. Este un hormon foliculostimulant (FSH). Bravelle poate fi administrat subcutanat (SC) sau intramusculara (IM) preparate injectabile si este utilizat pentru femeile aflate în ovulatia inductie si multiple dezvoltarii foliculare la cei care sunt în masura sa produca si eliberarea de oua (ovulatie).

...

Side Effect:

Dureri de cap, greata, varsaturi, dureri de stomac usoara/abdominale, balonare, roseata/durere la injectare, sau sân sensibilitate/durere pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:neobisnuite sângerare din vagin/uterului, dureri/roseata si umflarea de muschi de vitel, pielea rece/amorti/palid de arme/picioare/maini/picioare, umflarea gleznelor/maini/picioare. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la urofollitropin sau daca aveti orice alte alergii.

Acest medicament nu trebuie utilizat daca aveti anumite afectiuni medicale. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul dumneavoastra daca aveti:alte probleme de fertilitate, anormale, sângerari din vagin/uterului, probleme cu glanda tiroida, problemele glandei suprarenale, cancer al organelor de reproducere, tumoare la creier, chisturi ovariene sau ovare extinsa (nu din cauza sindromul ovarului polichistic.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...