Brethine


AAI Pharmaceuticals | Brethine (Medication)


Desc:

Brethine/terbutaline este un bronhodilatator. Acesta actioneaza prin dilatarea bronhiolele pulmonare prin relaxarea muschilor din jurul lor. Acest lucru permite fluxul de aer mai usor în si din plamâni.

Brethine este tratarea sau prevenirea simptomelor cauzate de spasme sau contractii ale muschilor din jurul bronchioles asociate cu astm bronsic, bronsita, si emfizem. Pot fi folosite pentru alte conditii stabilite de medicul.

...

Side Effect:

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la terbutaline sau similare bronhodilatatoare sau medicamente sympathomimetic (epinefrina, pseudoefedrina) sau daca aveti orice alte alergii.

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de inima (e. g. anormale ale inimii, cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala), convulsii, tiroida hiperactiva (hipertiroidism), diabet, scazut nivel de potasiu din sânge (hypokalemia).

Acest medicament va poate face ametit sau somnoros. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante).

Persoanele în vârsta poate fi la risc mai mare pentru efecte asupra inimii în timp ce utilizati acest medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...