Bretylium tosylate - injection


Hospira | Bretylium tosylate - injection (Medication)


Desc:

Injectie de injectie Bretylium tosila?i este un antiaritmic agent utilizat pentru a controla ritmul cardiac si ritmul, cum ar fi fibrilatie ventriculara pe o baza pe termen scurt si antifibrillatory. De asemenea, este indicat în tratamentul de viata-threatening aritmii ventriculare, cum ar fi tahicardia ventriculara, care nu au reusit sa raspunda la doze adecvate de un agent de prima linie antiaritmic.

...

Side Effect:

pot aparea efecte secundare, cum ar fi ameteli, greata, varsaturi sau durere sau roseata la locul injectarii.

Alte reactii adverse rare, dar grave includ:lent sau neregulate ale inimii, lesin, dureri de cap, dureri în piept, schimbare în cantitatea de urina, eruptii cutanate, mentale sau modificari ale dispozitiei, febra, transpiratie, sau probleme de respiratie. Cauta îngrijiri medicale imediat daca observati orice semn neobisnuit sau simptom. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, boli de inima, vasele de sânge (stenoza aortica), probleme pulmonare blocate.

Deoarece aceasta poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele, pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...