Brevibloc


Baxter International | Brevibloc (Medication)


Desc:

Brevibloc/esmolol HCl este indicat pentru controlul rapida rata ventriculare la pacientii cu fibrilatie atriala sau flutter atrial în perioada postoperatorie, sau alte circumstante emergente unde este dorit pe termen scurt controlul rata ventriculare cu un agent de scurta de actiune. Brevibloc nu este destinat utilizate în setari de cronica în cazul în care transferul la un alt agent este anticipat. Brevibloc este de asemenea indicat pentru intraoperatorie si postoperatorie tahicardie si/sau de hipertensiune arteriala.

...

Side Effect:

Exista diferite efecte secundare care pot aparea dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:greata si somnolenta. În cazul în care aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul dumneavoastra. Raport cu promptitudine orice:ameteli, transpiratii, dureri/roseata la locul injectarii. Putin probabil, dar prompt raport:mentale/starea de spirit modificari, dureri de cap, eruptii cutanate. Foarte improbabila, dar raporta prompt:dureri în piept, umflatura, probleme de respiratie, puls neobisnuit de lenta sau neregulate, modificari ale culorii pielii, lesin, convulsii. ...

Precaution:

Alte medicamente pot interactiona cu Brevibloc care rezulta în efecte secundare periculoase ?i s-a diminuat eficacitatea. Spuneti medicului dumneavoastra despre orice alte prescrise sau over-the-counter medicamente, inclusiv vitamine, minerale si produse pe baza de plante, luati.

Brevibloc ar trebui sa fie administrat de un furnizor de asistenta medicala. Acesta este administrat de obicei într-un cadru clinic în cazul în care un furnizor de asistenta medicala poate monitoriza semnele vitale (tensiune arteriala, ratele de inima) si în cazul în care o situatie de urgenta pot fi manipulate în mod corespunzator.

Brevibloc este contraindicata la pacientii cu bradicardie sinusal, bloc mai mare de gradul întâi, soc cardiogen, sau insuficienta cardiaca fatis. Utilizati cu precautie si sa monitorizeze cu atentie în timpul perfuzie pentru pacientii cu disfunctie LV, CHF, hipotensiune, boli respiratorii reactive, si diabet zaharat. În general, pacientii cu boala bronchospastic nu trebuie sa primeasca beta-blocante. Datorita relativa beta1 selectivitatea si titratability, esmolol HCl pot fi utilizate cu precautie la pacientii cu boli de bronchospastic. Se titreaza la cea mai mica doza posibil.

Brevibloc nu trebuie utilizat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale datorata în primul rând la vasoconstrictie asociate cu hipotermie sau pentru a preveni tahicardia si/sau hipertensiune arteriala.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...