Brevital


JHP Pharmaceuticals | Brevital (Medication)


Desc:

Brevital/methohexital este folosit pentru a face sa adorm înainte de o interventie chirurgicala sau alte proceduri medicale. Aceasta se administreaza de obicei în combinatie cu alte tipuri de anestezie.

Brevital/methohexital este într-un grup de medicamente numite barbiturice. Încetineste activitatea creierului si sistemului nervos. Nu trebuie sa primeasca acest medicament daca aveti porfirie, sau daca ati avut vreodata orice complicatii la anestezie generala.

...

Side Effect:

Spune îngrijitorii dumneavoastra la o data daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:arderea severa sau umflarea în cazul în care medicamentul a fost injectat; confiscarea (convulsii); Amorteala sau infiorat sentimentul; sentimentul ca se putea trece; rapida ritmului cardiac; slab sau putin adânca de respiratie; sau confuzie, anxietate sau sentiment agitat atunci când ies din anestezie.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra despre toate medicamentele utilizati, în special fenitoina, un sânge mai subtire, precum warfarina sau steroizi cum ar fi prednison, fluticasone, mometasone, dexametazona si altele.

Înainte de a primi Brevital, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la medicamente, sau daca aveti o tulburare de atac de apoplexie, astm sau BPOC, anemie, o tulburare endocrine, boli de ficat, arteriala ridicata sau scazuta, boli de inima, insuficienta cardiaca congestiva, sau probleme de circulatie.

În timpul sarcinii si alaptarii Evitati sa utilizati acest medicament fara consimtamântul medicul dumneavoastra. ...