Bricanyl


AstraZeneca | Bricanyl (Medication)


Desc:

Bricanyl contine terbutaline sulfat. Terbutaline este un bronhodilatator si apartine unui grup de medicamente numite beta-2-agoniste. Bricanyl este folosit pentru a deschide cailor respiratorii la persoanele cu astm, bronsita si alte probleme de respiratie, astfel încât acestea pot respira mai usor.

De asemenea, poate fi folosit înainte de exercitiu pentru a mentine caile respiratorii deschise daca începeti sa respiratie suieratoare sau au probleme de respiratie de fiecare data când va exercita-te. Bricanyl este un medicament de eliberare si ar trebui sa utilizati numai cînd tu nevoie it.

...

Side Effect:

efectele secundare pot include:agitare, de obicei, de la mâini; dureri de cap; greata; gradului de constientizare a ta bataie a inimii (palpitatii); crampe musculare; senzatie de tensionata; tulburari de somn; crescuta a pulsului (tahicardie); nivel scazut de sânge potasiu (Hipokalemie); iritarea gurii sau gâtului (cu inhalator dispozitive); neasteptate îngustarea a cailor respiratorii (bronhospasm paradoxal, cu dispozitive de inhalator). ...

Precaution:

Bricanyl ar trebui sa fie utilizat cu precautie în situatii care poate creste sensibilitatea la aminele sympathomimetic, cum ar fi bolnavii cu hipertiroidism nu apoi sub control.

Pacientii astmatici cu concomitenta diabetului glucoza teste de sânge se recomanda sa începeti sa luati Bricanyl, din cauza riscului de hiperglicemie de 2-agoniste. 2-agoniste au fost folosite cu succes in tratamentul acut al insuficientei cardiace ischemice severe. Cu toate acestea, aceste medicamente nu au un potential arrhythmogenic care ar trebui sa fie considerate în tratamentul pacientului pulmonar. Deoarece efectul inotrop de 2-agoniste, aceste medicamente vor fi folosite la pacientii cu cardiomiopatie hipertrofica.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...