Brinzolamide Ophthalmic


Alcon | Brinzolamide Ophthalmic (Medication)


Desc:

Picaturi oftalmice Brinzolamide este utilizat pentru a trata cresterea presiunii în ochi cauzate de glaucom (unghi-tip deschis) sau alte boli de ochi, cum ar fi hipertensiune oculara. Scaderea înalta presiune din interiorul ochiului ajuta la prevenirea orbire. Brinzolamide ochi picaturi glaucom de control, dar nu se vindeca.

Se aplica acest medicament la ochi(cu) afectate, de obicei, o picatura de 3 ori pe zi sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Daca purtati lentilele de contact, eliminati-le înainte de utilizarea ochi picaturi. Asteptati cel putin 15 minute dupa fiecare doza înainte de a pune lentilele înapoi în.

...

Side Effect:

efecte secundare temporare încetosata, gust amar, acru sau neobisnuit în gura, ochi uscat, disconfort temporar, mâncarime, sau roseata a ochiului, sentimentul ca în cazul în care ceva este în ochi, ochi de descarcare de gestiune, si pot aparea dureri de cap.

Mai grave efecte secundare includ o reactie alergica, ochiului sau pleoapei umflarea sau dureri de stomac, lateral si spate durere, persistente greata sau varsaturi, îngalbenirea ochii si pielea, urina închisa la culoare, usor vânataie sau sângerare, neobisnuit oboseala, semne de infectie, cum ar fi febra, frisoane, persistente dureri în gât, sau dureri în piept.

Daca observati oricare dintre aceste, sau orice alt semn neobisnuit, sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata boala de ficat sau rinichi, daca sunteti gravida sau care alapteaza.

Deoarece aceasta poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele, pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta. ...