Bromazepam - oral tablet


Roxane Laboratories, Inc. | Bromazepam - oral tablet (Medication)


Desc:

Bromazepam este folosit pentru a calma anxietate, nervozitate si tensiune. Nu creste doza, folosi mai frecvent sau de a folosi pentru o perioada mai lunga de timp decât prescris, deoarece acest medicament poate fi formativa. Daca este utilizat pentru o perioada îndelungata, nu brusc se opri folosind acest medicament fara aprobarea medicului dumneavoastra. În timp, acest medicament nu pot lucra, de asemenea. Consultati medicul dumneavoastra daca acest medicament se opreste de lucru bine.

...

Side Effect:

efecte secundare pot sa apara dupa ce ati luat acest medicament, cum ar fi:somnolenta, ameteli, sau pierderea de coordonare. Gura uscata, dureri de cap sau de stomac deranjat foarte rar apare. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, informeaza medicul dumneavoastra.

Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta:emotie rapida/pounding sau neregulate, schimbarile în viziune, slurred discurs, confuzie, depresie, schimbari de comportament. În cazul putin probabil aveti o reactie alergica la acest medicament, solicite imediat asistenta medicala.

Simptome de o reactie alergica include:eruptii cutanate, mâncarime, umflatura, ameteli, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Informa medicul dumneavoastra va istoricul medical, în special de:boli de rinichi, boli de ficat, probleme musculare (miastenia gravis), istoria de dependenta chimice sau alcool, depresie, alergiilor orice s-ar putea. Limitati consumul de alcool, deoarece acesta poate creste somnolenta si ameteala cauzate de acest medicament.

Deoarece acest medicament va poate face somnoros/ametit, utilizati prudenta efectueaza sarcini care necesita vigilenta de conducere sau utilizând utilaje. Persoanele în vârsta poate fi mai sensibile la efectele acestui medicament. Utilizati cu precautie.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...