Bromocriptine


Sandoz Limited | Bromocriptine (Medication)


Desc:

Bromocriptine este o descoperire terapeutice atât pentru obstetrica si Ginecologie, precum si neuro-endocrinologie, stabilirea el însusi ca un drog de adenomul hipofizar, acromegalie si boala Parkinson. Acest medicament este utilizat singur sau cu alte medicamente (e. g. levodopa) pentru a trata boala Parkinson. Se poate îmbunatati capacitatea dumneavoastra de a mutare si reduce tremor (tremuraturi), rigiditate, circulatie încetinit si instabilitate. Ea, de asemenea, poate reduce numarul de episoade de a nu fi capabil sa se deplaseze (pornire-oprire sindromul).

Bromocriptine este, de asemenea, utilizat pentru a trata probleme hormonale cauzate de un nivel ridicat de o anumite chimice efectuate de organismul (Prolactina). Aceste probleme includ laptele matern nedorite, perioade de ratat/oprit, dificultatea de a deveni gravide, a scazut spermei productie, si a scazut capacitatea sexuala.

...

Side Effect:

Greata, constipatie, ameteli, somnolenta, pierderea poftei de mâncare, varsaturi, diaree, si dureri de cap pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra imediat.

Unii oameni a lua bromocriptine au raportat adormi brusc în timpul activitatilor lor obisnuite zilnic (e. g. Vorbind la telefon, conducere). În unele cazuri, somn a avut loc fara orice sentimente de somnolenta în prealabil. ...

Precaution:

Înainte de a lua bromocriptine, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Acest medicament nu trebuie utilizat daca aveti anumite afectiuni medicale. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:anumite probleme genetice enzima (intoleranta la galactoza, deficit de lactaza, malabsorbtie de glucoza-galactoza), hipertensiune arteriala necontrolata.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:fluxul de probleme (e de sânge. g. boli vasculare periferice, boala Raynaud), hipotensiune arteriala, probleme (e de respiratie. g. fibroza pulmonara), gastro-intestinale sângerare (e. g. peptic ulcer), inima probleme (e. g. boala coronariana, angina pectorala, atac de cord, batai neregulate ale inimii), boli de rinichi, boli de ficat, tulburari mentale/starea de spirit (e. g. depresie, psihoza, schizofrenie, dementa).

Acest medicament poate face sa va ametit sau somnolent, prin urmare, evita orice tip de utilaje de conducere. Consumul de alcool limita.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...