Brompheniramine


USL Pharmaceuticals | Brompheniramine (Medication)


Desc:

Bromfeniramina este într-o clasa de medicamente numite antihistaminice. Acesta actioneaza prin blocarea actiunii de histamina, o substanta din organism care provoaca simptome alergice. Bromfeniramina amelioreaza rosu, iritat, mâncarimi, apatos ochii; Stranutul; si curge nasul cauzate de alergii, febra fânului si rece comune. Bromfeniramina ajuta la controlul simptomelor, dar nu trata cauza simptome sau viteza de recuperare. Bromfeniramina nu trebuie utilizat pentru a provoca somnolenta la copii.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente reactii adverse la acest produs sunt:somnolenta, sedare, gura uscata, gât uscat, vedere încetosata si crescut rata de inima.

Alte efecte deoparte pot include:urticarie, eruptii cutanate de droguri, fotosensibilitate, prurit; hipotensiune arteriala, hipertensiune, Aritmii cardiace; deranjat de coordonare, tremor, iritabilitate, insomnie, tulburari vizuale, slabiciune, nervozitate, convulsii, cefalee, euforia si disforie; urinare frecventa, urinare dificil; disconfort epigastric, anorexie, greata, varsaturi, diaree, constipatie; senzatie de constrictie toracica si respiratie suieratoare, scurtime de respiratie; anemie hemolitica, trombocitopenie, agranulocitoza. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea acestui medicament spuneti medicului dumneavoastra daca aveti constipatie severa, un blocaj in stomac sau intestine, sau daca sunteti în imposibilitatea de a urina.

Informati medicul dumneavoastra daca ati avea netratate sau boli necontrolate, precum glaucomul, astmul sau BPOC, boala de inima sau o tulburare tiroidian.

Intreaba un medic sau farmacistului daca este sigur pentru a lua Bromfeniramina daca aveti:un blocaj în tractul digestiv (stomac sau intestine), o colostomie sau ileostomie; hepatice sau boli de rinichi; tuse cu mucus sau tuse cauzate de fumat, emfizem sau bronsita cronica; extinsa de prostata sau probleme urinare; sau daca luati potasiu. ...