Bronchodilator - aerosol oral inhaler


Sepracor | Bronchodilator - aerosol oral inhaler (Medication)


Desc:

Aerosoli bronhodilatator inhalator orala este utilizat în tratamentul de astm, bronsita cronica si emfizem. Functioneaza prin relaxarea musculaturii netede în plamâni si dilata caile respiratorii pentru a îmbunatati respiratie.

Utilizati acest medicament exact ca medicul regizat pentru starea dumneavoastra. Nu este recomandat sa-l utilizati mai frecvent decât prescris, datorita faptului ca utilizarea excesiva poate face droguri mai putin eficace si poate creste efectele secundare.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, acest medicament poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica - eruptii cutanate, mâncarime, umflatura, ameteli, probleme de respiratie; durere toracica; pounding emotie; sau dificultati de respiratie. Daca oricare dintre acestea apar, sa caute ajutor medical imediat.

Urmatoarele sunt mai frecvente si mai putin grave efecte secundare:uscat gura, gâtul iritat, ameteli, dureri de cap, delir, arsuri la stomac, pierderea poftei de mâncare, senzatie de gust modificat, agitatie, anxietate, nervozitate, tremuraturi si transpiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:tiroida hiperactiva, boli de inima, hipertensiune, epilepsie sau diabet.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...