Broncholate


Sanofi-Aventis | Broncholate (Medication)


Desc:

Broncholate este o combinatie de medicatie (guaifenesin/Efedrina) ameliorarea congestiei, tuse, si iritarea gâtului si cailor respiratorii raceli, gripa, sau fân febra. Pot fi folosite pentru alte conditii stabilite de medicul.

Broncholate sirop este un decongestionant expectorante combinatie. Acesta actioneaza prin constrictia vaselor de sânge, reducerea umflarea pasajele nazale, si subtierea si slabirea mucus în cailor respiratorii. Acest lucru va permite sa respire mai usor si de a face tuse mai productiv.

...

Side Effect:

Probleme ušoare de stomac deranjat, dormit, ameteli, lightheadedness, durere de cap, nervozitate, rapida emotie, pierderea poftei de mâncare, diaree, agitare, sau transpiratii neobisnuite pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt. Acest produs poate reduce fluxul de sânge la mainile si picioarele, care le determina sa se simta rece. Fumatul poate inrautati acest efect.

Anunta medicul imediat daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:rapide neregulate emotie, severe/necontrolate agitare, dificultate urinat, s-a diminuat capacitatea sexuala, mentale/starea de spirit modificari (e. g. anxietate, panica, halucinatii).

Cauta imediat medicului daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:dureri în piept, convulsii, slurred discurs, slabiciune pe o parte a corpului. Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala daca apare. ...

Precaution:

Înainte de a lua medicament sa informeze medicul dumneavoastra daca aveti alergii la medicamente, alimente, sau alte substante. Spuneti medicului dumneavoastra daca luati orice reteta sau fara prescriptie medicala medicina, preparat din plante sau supliment alimentar.

Unele afectiuni medicale pot interactiona cu sirop de Broncholate. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice conditii medicale, mai ales daca aveti un ritm cardiac rapid, lent sau neregulate; aveti o istorie de problemele glandei suprarenale (de exemplu, tumoare), probleme cardiace, hipertensiune arteriala, diabet, inima vas de sânge probleme, accident vascular cerebral, glaucom, o extinsa de prostata sau alte probleme de prostata, convulsii, sau o tiroida hiperactiva; aveti tuse cronica.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...