Acular LS

Allergan | Acular LS (Medication)

Desc:

LS Acular solutie oftalmica este un medicament antiinflamator nesteroidian-inflamatorii (AINS) indicat pentru a reduce durerea, senzatie de arsura si întepatura de refractie a corneei dupa o interventie chirurgicala.

Concentratia 0,5% este utilizat pentru prevenirea si reducerea inflamatiei ochiului datorita operatia de cataracta. Concentratia 0,4% este utilizat pentru ameliorarea durerii oculare, senzatie de arsura, întepatura, lacrimare, sensibilitate la lumina, si de sentimentul de a fi ceva în ochi dupa o interventie chirurgicala de corectare ochi cu laser.

Doza recomandata la adulti este de 1 sau 2 picaturi in ochiul afectat (e) la fiecare 6 pana la 8 ore 24 de ore înainte încep operatie si continua timp de 3 pâna la 4 saptamâni.

Pentru a utiliza Picaturi Acular LS în ochi, în primul rând, spalati-va pe mâini. Utilizarea degetul aratator, trageti pleoapei inferioare departe de ochi pentru a forma o punga. Arunca medicamentul în punga si închide usor ochii. Utilizati imediat degetul pentru a aplica o presiune la coltul interior al pleoapei pentru 1 pana la 2 minute si nu clipesc.

...


Side Effect:

Ca în cazul oricarui medicament, LS Acular poate provoca, de asemenea, reactii adverse. Mai frecvent efect secundar includ:vedere încetosata, iritarea ochilor; înrosirea ochiului, dureri de cap, inflamatie a ochiului, usturime si arsura a ochiului in timp ce aplicarea, umflarea corneei si irisului. În cazul în care una din aceste persista sau pentru a obtine agraveaza, ajutor medical este necesar.

Alte reactii adverse mai grave sunt:reactii alergice severe, cum ar fi eruptii cutanate, urticarie, mâncarime, dificultati de respiratie, senzatie de constrictie în piept, umflarea gurii, fetei, buzelor, limbii sau, dureri continue, senzatie de arsura, roseata jignitor, sau umflarea în jurul valorii de ochii, infectie la nivelul ochiului, sângerare neobisnuita, tulburari de vedere. Acestea implica imediat asistenta medicala.

Desi unele dintre aceste laterale poate merge departe pe cont propriu a lungul timpului, managementul nevoie de multe, de aceea este important sa se adreseze la medic.

...


Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la acidul acetilsalicilic (AAS) sau alte medicamente antiinflamatoare, cum ar fi medicamente ibuprofen si naproxen, deoarece ati putea fi, de asemenea, alergic la picaturi pentru ochi ketorolac.

Acest medicament poate provoca vedere încetosata sau reduse. Prin urmare, este recomandat sa nu conduca vehicule sau sa foloseasca utilaje pâna când aceste simptome dispar.

Ketorolac picaturi de ochi poate încetini sau întârzia vindecarea ranilor. Exista un risc crescut în cazul în care v-ati complicat interventii chirurgicale ochi, tulburari ale corneei, diabet zaharat, artrita reumatoida, sau mai multe interventii chirurgicale ochi într-un timp scurt, astfel încât furnizeaza aceste informatii cu medicul dumneavoastra.

LS Acular nu este recomandat în timpul sarcinii, de munca sau breasfeeding.

Siguranta si eficacitatea utilizarii acestui medicament nu au fost stabilite pentru copiii mai mici de 3 ani.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».