Broncomar - 1


King Pharmaceuticals | Broncomar - 1 (Medication)


Desc:

Broncomar - 1 este utilizat pentru a trata si preveni respiratie suieratoare si probleme de respiratie cauzate de boli pulmonare în curs de desfasurare (cum ar fi astmul, bronsita cronica, emfizem). De asemenea, este utilizat pentru a trata un nas înfundat si congestia sinusurilor care pot aparea cu boli pulmonare. Acest medicament contine 3 medicamente (teofilina, guaifenesin, pseudoefedrina).

Iau acest medicament de gura, de obicei, fiecare 6 pentru 12 de ore, cu un pahar plin cu apa sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Daca stomac deranjat apare, ia-l cu alimente.

...

Side Effect:

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie.

Greata, varsaturi, dureri de cap, probleme cu somnul, diaree, iritabilitate, nervozitate, neliniste, agitare, pounding batailor inimii, durere/crampe stomac si dificultate urinat pot aparea. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special de:inima probleme (cum ar fi angina pectorala, rapid/lent/neregulate emotie, insuficienta cardiaca, atac de cord recent), hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, boala de circulatie de sânge (cum ar fi boala Raynaud, boli vasculare periferice), diabet, boli de rinichi, boli hepatice, convulsii, ulcerul stomacului/intestinale, probleme de tiroida (subactiva sau hiperactiva), o anumita problema de pulmonare (fibroza chistica), lichid în plamâni, tulburari mentale/starea de spirit (precum anxietate), probleme de somn (insomnie), glaucom, extinsa de prostata.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...