Brondelate

Merck & Co. | Brondelate (Medication)

Desc:

Brondelate contine 2 ingrediente active (oxtriphylline si guaifenesin) si este utilizat pentru a trata si preveni respiratie suieratoare si probleme de respiratie cauzate de boli pulmonare în curs de desfasurare (cum ar fi astmul, bronsita cronica, emfizem). Oxtriphylline apartine unei clase de medicamente cunoscute ca xanthines si este schimbat în organism a teofilinei. Teofilina imbunatateste respiratia prin deschiderea pasaje de aer si plamâni raspuns la iritanti în scadere. Guaifenesin este un expectorant care ajuta la subtire si slabiti mucus in plamani, ceea ce face mai usor sa tuse mucus. Controlul simptomelor de probleme de respiratie poate scadea timpul pierdut la locul de munca sau de scoala.

Acest medicament nu functioneaza imediat si nu ar trebui sa fie utilizate pentru a calma atacurile bruste de probleme de respiratie. În cazul în care se produce un atac, utilizati dumneavoastra inhalator rapid relief (precum albuterol) ca medicul dumneavoastra.

...


Side Effect:

Stomac durere/crampe, pounding emotie, greata, varsaturi, dureri de cap, probleme cu somnul, diaree, iritabilitate, neliniste, agitare si crescut urinare pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar grave apar:rapid/neregulate emotie, convulsii cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...


Precaution:

Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Discutati cu farmacistul dumneavoastra pentru mai multe detalii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:inima probleme (cum ar fi angina pectorala, rapid/neregulate emotie, insuficienta cardiaca, atac de cord recent), hipertensiune arteriala, boli de rinichi, boli hepatice, convulsii, ulcerul stomacului/intestinale, tiroidian probleme (subactiva sau hiperactiva), anumite problema pulmonare (fibroza chistica), lichid în plamâni.

Comune boli pot afecta cum acest medicament este eliminat din organism. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca va dezvolta o febra mare (102 de grade F/39 grade C sau mai mare) care dureaza mai mult de 24 de ore. Doza de medicatia poate fi necesar sa fie modificate.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».