Bronkaid


Bayer Schering Pharma AG | Bronkaid (Medication)


Desc:

Bronkaid ofera un ajutor temporar de congestia bronsic si usoara intermitenta astm simptome cum ar fi respiratie suieratoare, etan?eitatea de piept si dificultati de respiratie. Bronkaid va ajuta sa slabiti flegma (mucus) si subtire secretiile bronsice scapa pasaje bronsic de stânjenitoare mucus, se scurge bronsice si face tuse mai productiv.

Astmul este o boala de plamâni caracterizate prin reversibile strângere si inflamatie a cailor respiratorii, si responsiveness cailor respiratorii la o varietate de stimuli a crescut.

Bronhodilatatoare, cum ar fi Efedrina, actioneaza asupra receptorilor specifice, care rezulta în relaxare a musculaturii netede bronsice. Guaifenesin se crede ca a provoca o stimulare reflex glandelor bronsice, ducând la o scadere a grosimii secretiile bronsice.

...

Side Effect:

Anuntati medicul dumneavoastra daca va dezvolta:durere toracica (angina pectorala), un puls rapid, eruptii cutanate, dificultate urinat, tremor, probleme de respiratie. Ameteli, dureri de cap, pierderea poftei de mâncare, greata, stomac deranjat, probleme de dormit sau nervozitate pot sa apara primele câteva zile ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. ...

Precaution:

Nu utilizati Bronkaid daca sunt luati acum o prescriptie monoamine oxidazei inhibitor (MAOI) (anumite medicamente pentru depresie, psihiatrie, sau emotionale conditii sau boala Parkinson), sau de 2 saptamâni dupa oprirea droguri MAOI. Nu utilizati Bronkaid la copii sub 12 ani.

Intreaba un medic înainte de utilizare daca aveti vreodata au fost spitalizat pentru astm; boli de inima; diabet zaharat; convulsii; hipertensiune arteriala; boli tiroidiene; glaucom cu unghi îngust; o conditie psihice sau emotionale; Probleme urinare din cauza o prostata marita; persistenta sau cronica; Tusea apare cum ar fi fumatul, astm bronsic, bronsita cronica sau emfizem; o tuse care este însotita de flegma excesiva (mucus).

Intreaba un medic sau farmacistului înainte de utilizare, daca luati medicamente pentru astm bronsic, obezitate, controlul greutatii, depresie sau conditii psihice sau emotionale; Luati orice medicament care contine fenilefrina, Pseudoefedrina, Efedrina sau cofeina (pentru alergii, tuse-rece, sau durere).

Atunci când utilizati acest produs dumneavoastra arteriala sau ritmul cardiac poate merge în sus. Acest lucru ar putea creste riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral, care poate provoca moartea.

Opri utilizarea si de a pune un medic daca tusea persista pentru mai mult de 1 saptamâna, tinde sa se repete, sau este însotita de febra, eruptie cutanata, sau persistente dureri de cap. Acestea ar putea fi semne de o afectiune grava.

A nu se lása la îndemâna copiilor. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...