Bronkometer


Sanofi-Aventis | Bronkometer (Medication)


Desc:

Bronkometer/isoetharine, este un bronhodilatator, utilizat pentru a trata boli precum astm, bronsita, emfizem si alte boli pulmonare. Bronkometer relaxeaza muschii în caile respiratorii a îmbunatati respiratie.

Utilizati acest medicament exact cum a fost prescris de furnizorul de asistenta medicala. Nu este recomandat sa-l utilizati mai frecvent decât regizat, deoarece utilizarea excesiva poate provoca efecte secundare sau reduce eficacitatea.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente includ:ameteli, pierderea apetitului, greata, arsuri la stomac, gust ciudat in gura, anxietate, agitatie, insomnie, tuse sau crescut de transpiratie. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare au nevoie de ajutor medical, de îndata ce acestea apar:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere de pe gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; dureri în piept sau un batai neregulate ale inimii. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:pre-existente de boli de inima, hipertensiune arteriala, dureri în piept, diabet zaharat, boli tiroidiene, extindere de prostatá, antecedente de convulsii, istoric de accident vascular cerebral sau orice tip de alergii.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...