Bronkosol


Sanofi-Aventis | Bronkosol (Medication)


Desc:

Bronkosol/isoetharine lucrari în pulmonar pentru a dilata respiratie pasaje face respiratie mai usoara. Acesta este utilizat pentru a preveni si trata bronhospasm persoane cu anumite boli pulmonare.

Isoetharine este un bronhodilatator. Functioneaza prin relaxarea muschilor în caile respiratorii a îmbunatati respiratie. Acest medicament este inhalat în plamâni, utilizând echipamentele speciale de respiratie (nebulizator), de obicei, de patru ori pe zi. Masoara cantitatea corespunzatoare de medicamente ca regia. Un profesionist de îngrijire a sanatatii va demonstra modul corect de a pregati medicamente si de a folosi echipamentul.

...

Side Effect:

Efecte secundare pot sa apara dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:tremor, nervozitate, tremor, dureri de cap, greata, ameteli, dificultati de dormit, gust neobisnuit în gura, cresterea poftei de mâncare, crampe musculare, înrosirea fetei sau uscat gât pot aparea primele câteva zile ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. În cazul în care oricare dintre aceste efecte continua sau devin suparatoare, informati medicul dumneavoastra.

Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta:o eruptie, batai rapide ale inimii, dureri în piept, ameteli, tuse, respiratie suieratoare sau probleme de respiratie. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea acestui medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti:inima probleme, dureri în piept, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, probleme cu glanda tiroida, convulsii, accidente vasculare cerebrale, alergii (în special droguri alergii).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...