Budesonide


Meda Pharmaceuticals | Budesonide (Medication)


Desc:

Budesonide este un steroid hormoni glucocorticoizi artificiale legate de hormon în mod natural, cortizol sau hidrocortizon care este produs in glandele suprarenale. Este folosit pentru tratarea astmului prin inhalare. Steroizi de hormoni glucocorticoizi cortizol sau budesonide au actiuni puternic anti-inflamatorii, care reduce inflamatia si hiper-reactivitate (spasm) a cailor respiratorii cauzate de astm. Atunci când este utilizat ca un inhalator, budesonide merge direct la captuseala interioara a cailor respiratorii inflamate a exercita efectele sale.

...

Side Effect:

Informa medicul imediat daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:modificari în forma sau în locatie de grasime (în special în brate, picioare, fata, gât, sanii, si talie); cresterea tensiunii arteriale (dureri de cap severe, puls rapid sau inegale, vedere încetosata); sau sentimentul general de bolnavi cu dureri de cap, oboseala, greata si varsaturi.

Mai putin grave efecte secundare pot include:subtierea pielii, usor vânatai;

dureri de cap; nas înfundat sau curgerea nasului, tuse, dureri în gât; dureri musculare; greata usoara, dureri de stomac, indigestie; eruptii cutanate usoare sau modificarile dumneavoastra perioadelor menstruale. ...

Precaution:

Informati furnizorul de asistenta medicala daca sunteti alergic la budesonide sau orice alte medicamente, ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente luati, mai ales, alergii si astm medicamente si vitamine.

Anunta medicului dumneavoastra daca aveti sau ati avut vreodata tuberculozei, herpes sau alte infectii. Evita persoanele cu varicela sau Pojar, pentru ca ati putea fi mai sensibili la infectii.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...