Bulk - producing laxatives - oral


Pfizer | Bulk - producing laxatives - oral (Medication)


Desc:

Acest medicament a fost utilizat pentru a trata comune constipatie, diaree, sindrom de colon iritabil, spastice colon, diverticulita si hemoroizi. Laxative vrac de formare, numit fibra laxative, locul de munca prin cresterea cantitatii de apa în scaun, facându-l mai moale si mai usor de a trece.

Laxative sunt luate de gura sa:ameliorarea constipatie; preveni constipatia dupa o interventie chirurgicala sau atac de cord; preveni scaun uscat, tare.

Psyllium, un tip de vrac-formeaza laxativ, a fost folosit, de asemenea, împreuna cu dieta pentru a trata colesterol ridicat. Iau acest medicament de gura 1-3 ori zilnic ca regia pe ambalajul produsului. În cazul în care medicul a prescris acest medicament, luati-o exact ca regia.

...

Side Effect:

Balonare, gaze sau crampe de stomac pot aparea. Aceste efecte scad, de obicei, cu doze mai mici. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome, care pot indica o stare mai grava, încetati sa utilizati acest medicament si spuneti imediat medicului dumneavoastra:sângerari rectale, scaune cu sange, transpiratie, rapida emotie, slabiciune, ameteala, lesin.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Inainte de a lua un vrac-formeaza laxativ, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:brusca/inexplicabile dureri abdominale, greata/varsaturi, alte simptome ale apendicitei (e. g. foarte tensionata a abdomenului, febra, frisoane), blocaj în intestine, gaura în intestine (perforatie).

Unele produse pot contine zahar sau calciu. Daca aveti diabet zaharat sau conditiile cu nivelul de calciu din sânge mare, consultati medicul sau farmacistul pentru ajutor pentru alegerea laxativ chiar vrac de formare pentru tine. Acest medicament poate contine aspartam.

În timpul sarcinii, acest medicament este considerat a fi în siguranta atunci când sunt utilizate în conformitate cu instructiunile de ambalaj. Nu se stie daca acest produs trece în laptele matern, de aceea se consulte medicul dumneavoastra pentru mai multe informatii. ...