Buminate


Baxter International | Buminate (Medication)


Desc:

BUMINATE 5%, albumina (umane), USP, 5% solutie este indicat pentru Hypovolemia, Hypoalbuminemia cauze generale si arsuri, si utilizarea în timpul sau înainte de bypass cardiorespirator.

Buminate 25%, albumina (umane), USP, 25% solutie este indicat pentru Hypovolemia, Hypoalbuminemia din cauze generale, arsuri, sindrom de detresa respiratorie adult (ARDS) si nefroza, pentru utilizarea în timpul sau înainte de bypass cardiorespirator, si Boala hemolitica a nou-nascutului (HDN).

...

Side Effect:

Acest medicament este în general bine tolerat. Cu toate acestea, au fost raportate reactii alergice. Întrerupeti utilizarea si informeze medicul dumneavoastra daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome în timp ce luati acest medicament:febra, frisoane, înrosirea fetei, urticarie, eruptii cutanate, mâncarime, durere de cap, greata, dificultati de respiratie, rapida a ritmului cardiac. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:boli de inima, boli de rinichi, probleme hepatice, boli de sânge, anemie, alergii (în special la proteine).

Buminate este fabricat din plasma umana. Produsele realizate din plasma umana poate contine agenti infectiosi, cum ar fi virusi, care poate provoca o boala. Acest lucru este valabil si pentru necunoscut sau emergente virusi si agenti patogeni. A fost redus riscul ca aceste produse va transmite un agent infectios donatorilor de plasma înainte de expunerea la anumite virusuri, de screening de testare pentru prezenta de anumite infectii virus curent si inactiveaza ?i/sau eliminarea anumitor virusi.

Acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai în cazul în care în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Nu se stie daca acest medicament apare în laptele matern. Consultati-va medicul înainte de alaptarea. ...