Bupivacaine - injection


Mercury Pharma Group | Bupivacaine - injection (Medication)


Desc:

Bupivacaine este un anestezic (amortire medicina), care blocheaza impulsurile nervoase care trimite semnale de durere la creier. Bupivacaine este folosit ca un local (în zona singur) anestezic pentru un bloc spinal.

Bupivacaine este un anestezic (amortire medicina), care blocheaza impulsurile nervoase care trimite semnale de durere la creier. Bupivacaine este folosit ca un local (în zona singur) anestezic pentru un bloc spinal. Bupivacaine, de asemenea, pot fi utilizate în scopuri altele decât cele mentionate în acest ghid de medicatie.

...

Side Effect:

Informa îngrijitorii dumneavoastra la o data daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:slab sau putin adânca de respiratie, puls rapid, gasping, sentiment neobisnuit de cald, lent ritmului cardiac, puls slab, senzatie de agitat sau anxios, zgomote în urechi, gust metalic, probleme de vorbire, amorteala sau furnicaturi în jurul gurii, tremuraturi, senzatie zapacit, sau lesin; probleme cu urinarea sau.

Mai putin grave efecte secundare includ:greata, varsaturi, dureri de cap, ameteli dureri de spate sau probleme cu functiei sexuale. ...

Precaution:

Înainte de a primi bupivacaine, anuntati medicul dumneavoastra daca utilizati oricare dintre urmatoarele medicamente:un sânge mai subtire, precum warfarina, medicament cornul secarei Ergotamina, dihidroergotamina, ergonovine, sau methylergonovine, un inhibitor MAO, cum ar fi isocarboxazid, phenelzine, amoxapine (Ascendin), clomipramine, desipramine, rasagilina, selegilina sau Tranilcipromina sau antidepresive precum amitriptilina, doxepin, imipramina, nortriptyline, protriptyline sau trimipramine.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...