Buprenorphine - sublingual


Unknown / Multiple | Buprenorphine - sublingual (Medication)


Desc:

Buprenorfina este utilizat pentru a trata dependenta de opiacee (dependenta de droguri opioide, inclusiv heroina si narcotice analgezice). Este un tratament de substitutie pentru dependenta de droguri opioide, într-un cadru de tratament medical, social si psihologic.

Buprenorfina este de asemenea folosit pentru a calma durerea moderata pâna la severa, de exemplu dureri din cauza cancerului sau un atac de cord.

...

Side Effect:

Buprenorfina sau buprenorfina si naloxona poate provoca efecte secundare. Spuneti medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste simptome sunt severe sau nu dispar:dureri de cap, dureri de stomac, constipatie, varsaturi, dificultatea de adormire sau de sedere adormit, transpiratie.

Unele reactii adverse pot fi grave. Urmatoarele simptome sunt mai putin frecvente, dar daca aveti oricare dintre ele, apel medicul dumneavoastra imediat:urticarie, eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie sau înghitire, încetinit de respiratie, suparat stomac, oboseala extrema, neobisnuite sângerare sau vânataie, lipsa de energie, pierderea poftei de mâncare, dureri în partea superioara dreapta stomacului, îngalbenirea pielii sau ochilor, simptome asemanatoare gripei. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului orice alergii ai. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Discutati cu medicul dumneavoastra despre istoricul medical, în special de:creier tulburari (cum ar fi traumatism cranian, tumora, convulsii), respiratie probleme (cum ar fi astm, apnee de somn, pulmonara cronica obstructiva boala-BPOC), hepatica boala, mentala de spirit/tulburari (cum ar fi confuzie, depresie), probleme de stomac/intestinale (precum blocaj, constipatie, diaree din cauza infectiei, ileus paralitic), dificultate urinat (cum ar fi din cauza prostatei).

Acest medicament va poate face ametit sau somnoros. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Bauturi alcoolice ar trebui sa fie evitate.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante).

În timpul sarcinii, acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Acest medicament trece în laptele matern si poate avea rareori efecte nedorite pe un copil care alapteaza.

...