Bupropion


Sandoz Limited | Bupropion (Medication)


Desc:

Bupropionul este un medicament antidepresiv. Bupropionul este utilizat pentru a trata tulburare depresiva majora si afectiv de sezon pentru a ajuta oamenii sa renunte la fumat prin reducerea pofte si alte efecte de retragere.

Acesta este un medicament de prescriptie numai si ar trebui sa fie folosit exact asa cum a fost regizat de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra.

...

Side Effect:

Mai putin grave efecte secundare pot include:dureri de cap sau migrene; probleme de somn (insomnie); greata, varsaturi, constipatie, xerostomie; ameteala, tremor (agitare); modificari poftei de mâncare, scadere în greutate sau de câstig; usoara mâncarime sau piele eruptii cutanate, crescut transpiratie; sau pierderea interesului în sex.

Sunt mai rare, dar grave efecte secundare:schimbari de spirit sau de comportament, anxietate, atacuri de panica, sau daca va simtiti impulsiv, iritabil, agitat, ostil, agresiv, agitate, hiperactive, depresie, convulsii (convulsii); vezicule severe, descuamarea, si eruptii cutanate rosii; febra, umflat glandele, eruptii cutanate sau mâncarimi, dureri articulare, sau sentimentul general de bolnav; confuzie, probleme de concentrare; sau de halucinatii, neobisnuit gândurile sau comportament. Daca observati oricare dintre aceste simptome, sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:convulsii, sau o tulburare de alimentatie cum ar fi anorexie sau bulimie.

Deoarece Bupropion poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta. Alcool pot face reactii adverse la bupropion mai rau, prin urmare, este interzis în cantitati mari.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...