Buscopan


Boehringer Ingelheim | Buscopan (Medication)


Desc:

BUSCOPAN contine ingredient activ numit Hioscina butylbromide, o substanta provine de la o specie de plante genul Duboisia. Hioscina Butylbromide este unul dintre familiile de medicamente cunoscute ca antispasmodicele. Dupa cum sugereaza si numele, aceste medicamente suprima si calma spasme.

Ceea ce face Hioscina Butylbromide atât de eficiente împotriva disconfortul si durerea de crampe abdominale este efectul sau extrem de bine directionate. Ea pur si simplu nu masca durerea, ca un analgezic. În schimb, actioneaza pe cauza de durere:spasme musculare sine. Si spre deosebire de alte antispastice, traverseaza barierei sânge creierului si este susceptibil de a provoca somnolenta. Acesta actioneaza numai în cazul în care este necesar, rapid si eficient, pentru a diminua disconfortul si durerea de crampe abdominale.

...

Side Effect:

Efecte secundare pot sa apara dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:constipatia, gura uscata, probleme urinare sau greata. În cazul în care acestea continua sau sunt stânjenitoare, anunta medicul imediat.

Foarte putin probabil dar raport:eruptii cutanate, mâncarime, umflarea mâinilor sau picioarelor, probleme de respiratie, crescut pulsul, ameteli, diaree, probleme de vedere, dureri oculare. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea Buscopan spuneti medicului dumneavoastra istoricul medical, în special de:glaucom sau alte probleme oculare, boli de inima, prostata (masculii), alergii, stomac sau boli intestinale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...