Buspar


Bristol-Myers Squibb | Buspar (Medication)


Desc:

BuSpar/buspirona este indicat pentru gestionarea de tulburari de anxietate sau pe termen scurt ameliorarea simptomelor de anxietate. Anxietate sau tensiune asociate cu stresul de zi cu zi, de obicei, nu necesita tratament cu un anxiolitic.

Eficacitatea BuSpar s-a demonstrat în studiile clinice controlate de ambulatoriu al caror diagnostic corespunde aproximativ a generalizat de anxietate tulburare (georgescu).

...

Side Effect:

Evenimentele mai frecvent observate nociva asociate cu utilizarea de BuSpar nu a vazut la o incidenta echivalente printre pacientii tratati placebo includ ameteli, greata, dureri de cap, nervozitate, ameteli, si de emotie. ...

Precaution:

Nu utilizati BuSpar daca sunteti alergic la buspirona, sau daca ati utilizat un inhibitor MAO, cum ar fi isocarboxazid, phenelzine, rasagilina, selegilina, sau tranylcypromine în ultimele 14 zile. Efecte secundare grave, amenintatoare de viata poate sa apara daca luati BuSpar înainte de inhibitor de MAO a eliminat din organism.

Înainte de a lua BuSpar, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la medicamente, sau daca aveti:boli de rinichi; sau boli hepatice. Daca aveti oricare dintre aceste conditii, nu poate fi capabil de a utiliza BuSpar sau trebuie o ajustare de doza sau teste speciale în timpul tratamentului.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...