Buspirone


Ego Pharmaceuticals | Buspirone (Medication)


Desc:

Buspirona este utilizat pentru a trata tulburari de anxietate sau în tratamentul pe termen scurt al simptomelor de anxietate, teama, tensiune, iritabilitate, ameteli, pounding emotie, si alte simptome fizice.

...

Side Effect:

Buspirona este în general bine tolerat si nu reactii adverse grave au fost raportate. În general efecte secundare care pot sa apara la începutul tratamentului au fost raportate au fost tranzitorii dispar de continuarea tratamentului. Daca aceste reactii adverse persista sau sa devina stânjenitoare contactati medicul.

Cele mai frecvente sunt:ameteli, cefalee, nervozitate, emotie, lesin, gastro-intestinale tulburari si greata.

Mai putin frecvente:sentimentele de furie si ostilitate, confuzie, încetosata, diaree, dureri musculare si osoase, amorteala, tulburari senzoriale, probleme de echilibru, tremor, eruptii cutanate, oboseala, slabiciune, transpiratie. ...

Precaution:

Medicamentul trebuie utilizat cu prudenta în aceste situatii:(1) pentru insuficienta hepatica usoara sau moderata poate necesita reducerea dozei, în functie de gravitatea starii (nici droguri în organism este concentra?ia de sânge mici si mari); (2) usoara pana la moderata dozele zilnice pot reduce, deoarece eliminarea substan?ei active este scazuta si creste concentratia plasmatica; (3) în cazul în care aveti glaucom (cresterea presiunii din interiorul ochiului); (4) în cazul în care aveti miastenia gravis, o boala manifestata prin slabiciune musculara excesive.

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti sau ati avut vreodata, boli de rinichi sau de ficat sau un istoric de abuz de alcool sau droguri.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...