Busulfex


GlaxoSmithKline | Busulfex (Medication)


Desc:

BUSULFEX/busulfan, este un cancer medicament utilizat pentru a trata simptomele de leucemie mieloida cronica. Se interfereaza cu cresterea celulelor canceroase si încetineste raspândirea lor în organism; se trateaza, dar nu vindeca de leucemie.

Injectie de Busulfan este dat printr-un ac introdus într-o vena în sus piept de un furnizor de asistenta medicala, într-un spital sau clinica medicala. Busulfan injectare se administreaza de obicei la fiecare 6 ore timp de 4 zile la rând.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, Busulfex poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; pielea palida, usor vânataie sau sângerare; semne de infectie, cum ar fi febra, frisoane, durere în gât, Simptomele gripei, pierderea poftei de mâncare, pierdere în greutate, gura rani, slabiciune neobisnuite; tuse persistenta, congestie, febra scazuta, senzatie scurta de; cresterea în greutate, umflarea stomac sau sensibilitate, icter; tuse cu sânge; dureri de stomac, varsaturi, dureri în piept ascutite, probleme de respiratie; încetosarea vederii, durere oculara sau vazut halouri în jurul lumini; confiscarea (convulsii); sau febra, durere în gât, si dureri de cap cu vezicule severe, descuamarea, si eruptii cutanate rosii. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la busulfan, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:un sistem imunitar slab, cum ar fi depresia maduvei osoase, cauzate de alte medicamente de cancer sau tratamentul cu radiatii; epilepsie sau alte tulburari de sechestru; Istoria de traumatism cranian; sau o istorie de pulmonar sau probleme de respiratie.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. Daca ramâneti gravida în timp ce utilizati acest lucru, spuneti medicului dumneavoastra imediat. ...