Butazolidine


Novartis | Butazolidine (Medication)


Desc:

Butazolidine/fenilbutazona este o nonsteroidal anti-inflamator droguri (AINS) eficiente în tratarea febra, durere si inflamatie în organism. Ca un grup, AINS sunt non-narcotice relievers de usoara pâna la moderata durere de multe cauze, inclusiv un prejudiciu, crampe menstruale, artrita si alte afectiuni musculo-scheletice.

Deoarece raspunsul la diferite AINS variaza de la pacient la pacient, nu este neobisnuit pentru un medic pentru a încerca o varietate AINS pentru orice conditii de dat. Cu toate acestea, din cauza un risc unic de supresia maduvei osoase (cauzând periculos de scazut alb sânge conteaza), fenilbutazona, în general, este rezervat numai pentru utilizarea pe termen scurt la pacientii selectate.

...

Side Effect:

Efectele secundare pot include:bratele si picioarele:umflarea de jos picioare, glezne, sau picioare; Vezicii urinare si rinichilor:sânge în urina; scaderea cantitatea de urina; Ochi, urechi, nas, si gât:vedere încetosata; zgomote în urechi inima si vasele de sânge:scazut tensiunii arteriale; Sistem nervos:agitatie; Coma; confuzie; convulsii; ameteli; somnolenta; incoerenta; dureri de cap severe; instabilitate; Piele:vezicule; eruptii cutanate; Stomac si intestine:diaree; arsuri la stomac; greata si varsaturi, posibil cu sânge; dureri de stomac. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra istoricul medical mai ales de:boli de ficat sau rinichi, boli de sânge, ulcere, boli de inima, consumul de alcool, hipertensiune arteriala, boala de ochi, astm, polipi nazali, orice alergii - alergie la aspirina/AINS în special (e. g. ibuprofen, celecoxib).

Utilizati prudenta atunci când se efectueaza sarcini care necesita vigilenta. Limita consumul de alcool ca poate intensifica efectul de somnolenta a acestui medicament. Acest medicament poate provoca sângerare de stomac. Utilizarea zilnica de alcool, mai ales atunci când sunt combinate cu acest medicament, poate creste riscul de sângerare de stomac. Verificati cu medicul dumneavoastra sau farmacistul pentru mai multe informatii.

Nu luati aspirina fara consultarea medicului dumneavoastra. Verifica ingredientele de orice medicamente fara prescriptie medicala pot fi luati deoarece multe formule de tuse si rece contin aspirina.

Rareori, acest medicament poate creste sensibilitatea pielii la lumina soarelui. Daca se întâmpla acest lucru, evite expunerea la soare prelungite, purtati îmbracaminte de protectie si de a folosi o protectie solara. Evita Lampi solare.

Se recomanda prudenta atunci când acest medicament este utilizat la vârstnici.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...