Butenafine - topical cream


Unknown / Multiple | Butenafine - topical cream (Medication)


Desc:

Butenafine actualitate cream este un medicament antifungic. Acesta este utilizat pentru a trata anumite tipuri de fungice sau drojdie infectii ale pielii.

...

Side Effect:

Efecte secundare grave de uz topic butenafine nu sunt de asteptat. Opriti utilizarea butenafine actualitate si consultati medicul dumneavoastra daca aveti experienta neobisnuita reactii alergice sau severa vezicule, mâncarime, roseata, peeling, uscaciune, umflarea, sau iritarea pielii. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele active de butenafine; sau la allylamine antifungice (e. g. naftifine, terbinafine); sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:atlet pe picior pe partea de jos.

În timpul sarcinii, acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Nu se stie daca acest medicament trece în laptele matern. Consultati-va medicul înainte de alaptarea.

...