Butoconazole Vaginal Cream


Sigma Pharmaceuticals | Butoconazole Vaginal Cream (Medication)


Desc:

Butoconazole este un agent antifungic, utilizat pentru a trata infectii drojdie vaginului. Butoconazole ucide ciuperci prin slabirea peretele celulelor de fungi sensibili, determinând continutul celulelor de scurgere.

Butoconazole vine ca o crema pentru a introduce în vagin, de obicei zilnic la culcare.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, acest produs poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica - eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; dureri sau crampe la stomac sau de zona pelvina. Daca observati orice oh acest lucru sau alt simptom neobisnuit, solicitati imediat asistenta medicala.

Urmatoarele sunt reactii adverse mai putin grave:de arsura, mâncarime, durere, sau umflarea în sau în jurul vaginului. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:diabet, probleme cu sistemul imunitar, infec?iei cu virusul imunodeficientei umane (HIV), sau sindromul imunodeficientei dobândite (SIDA).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...