Cabergoline - oral


Par Pharmaceutical | Cabergoline - oral (Medication)


Desc:

Cabergolina este utilizat pentru a trata un nivel ridicat de Prolactina hormoni în corpul dumneavoastra. Un nivel ridicat de Prolactina la femei poate provoca simptome cum ar fi laptele matern nedorite si perioadele ratat si poate provoca dificultati de a deveni gravide.

Un nivel ridicat de Prolactina la barbati poate provoca simptome cum ar fi extinsa sanii si s-a diminuat capacitatea/dorinta sexuala. Cabergolina este Cornul unui medicament si functioneaza prin blocarea eliberarea de Prolactina din glanda pituitara.

...

Side Effect:

La pacientii tratati pentru hiperprolactinemie, simptome care apar adesea sunt greata, dureri de cap, tensiune arteriala scazuta, ameteli, vertij, dureri abdominale, dispepsie, gastrita, slabiciune / oboseala, constipatie, varsaturi, dureri de piept, bufeuri, depresie sau agitatie. Simptomele sunt de obicei usoare sau moderate, în general, apar în primele doua saptamâni de tratament si dispar in timpul tratamentului.

DOSTINEX întreruperea duce la reactii adverse au disparut în termen de zile. Efectele secundare sunt dependente de doza. In case of severe or persistent side effects, consult your doctor. Scadere temporara a doza, urmata de o crestere treptata, recomandat de medicul dumneavoastra poate duce la disparitia de efecte secundare. ...

Precaution:

Daca aveti boli cardiovasculare, sindromul Raynaud, insuficienta renala, ulcer peptic, gastro-intestinale, hemoragii, boli mintale în special psihotice, hipertensiune arteriala sau de a lua medicamente ca scaderea tensiunii arteriale, este important sa informati medicul.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...