Caduet


Pfizer | Caduet (Medication)


Desc:

CADUET este un medicament de prescriptie, care combina doua medicamente generice Amlodipina forma de besilat si Atorvastatina calciu. Amlodipina este utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale (hipertensiune arteriala), dureri în piept (angina pectorala), sau blocat arterele inimii (bolii coronariene). Atorvastatina este utilizat împreuna cu un continut scazut de grasime dieta pentru a reduce LDL (colesterolul rau) si trigliceride în sânge. Se poate ridica HDL (colesterol bun), precum si. Acesta este utilizat pentru a reduce riscul de atac de cord, accident vascular cerebral, anumite tipuri de chirurgie a inimii, si dureri în piept la pacientii care au boli de inima sau factori de risc pentru boli de inima, cum ar fi varsta, fumat, hipertensiune arteriala, HDL scazut, sau istoric familial de boli de inima timpurie. Atorvastatina, de asemenea, poate reduce riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral la pacientii cu diabet zaharat si factori de risc precum probleme diabetice ochi sau rinichi, fumat sau hipertensiune arteriala.

CADUET este unul dintre mai multe optiuni pentru tratarea tensiunii arteriale si colesterolului ridicat, pe lânga dieta si exercitiu, care tine si medicul dumneavoastra va poate lua în considerare.

...

Side Effect:

Reactii adverse frecvente ale Caduet includ:dureri de cap; ameteli; oboseala; somnolenta extreme; dureri de stomac; greata; stomac deranjat; diaree; umflarea picioarelor sau gleznelor (edem); fierbinte sau cald sentiment in fata ta (înrosirea fetei); batai neregulate ale inimii (aritmie); foarte rapide ale inimii (palpitatii); musculare si dureri articulare; modificari ale unor teste de sânge de laborator.

CADUET poate provoca probleme musculare grave, care pot duce la probleme cu rinichii, inclusiv insuficienta renala. Aceasta poate provoca, de asemenea, probleme cu ficatul. Medicul dumneavoastra va poate face teste de sânge pentru a verifica ficatul dumneavoastra înainte de a începe sa luati Caduet si în timp ce tu a lua it.

Contactati medicul dumneavoastra imediat, daca aveti probleme musculare ca slabiciune, sensibilitate sau dureri, care se întâmpla fara un motiv bun, mai ales în cazul în care, de asemenea, aveti o febra sau simt mai obosit decât de obicei; aveti greata si varsaturi, dureri de stomac; sunt trece urina maro sau de culoare închisa; te simti mai obosit decât de obicei; pielea ta si alb de ochii obtine galben.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie.

...

Precaution:

Nu utilizati Caduet daca sunteti alergic la sale ingrediente active Atorvastatina calciu si amlodipina forma de besilat.

Spuneti medicului dumneavoastra despre toate conditiile dumneavoastra de sanatate, inclusiv, daca aveti:boli cardiace; dureri musculare sau de slabiciune; diabet zaharat; tiroidian probleme; probleme cu rinichii sau bea, mai mult de 2 pahare de alcool zilnic.

Spuneti medicului dumneavoastra despre toate medicamentele, luati inclusiv prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine si suplimente pe baza de plante. CADUET si unele alte medicamente pot interactiona, cauzând grave efecte secundare. În special, spuneti medicului dumneavoastra daca luati medicamente:sistemul imunitar; controlul nasterilor; infectii; insuficienta cardiaca; colesterol; HIV (SIDA).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...