Cafatine PB


Harvard Drug Group Pharmaceutical | Cafatine PB (Medication)


Desc:

Cafatine PB contine substante numite Ergotamina-cafeina, folosite pentru a trata migrena si alte tipuri de recurente, trepidant dureri de cap, însotite de greata si varsaturi sau asociate cu tensiune nervoasa.

Iau acest medicament de gura, la semn precoce de o durere de cap pentru cel mai bun rezultat. Utilizati acest medicament exact ca furnizorul de asistenta medicala sfaturi va. Utilizarea pe termen lung sau excesiv de dozare poate duce la dependenta.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, acest medicament poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica - eruptii cutanate, dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; dureri musculare, slabiciune la nivelul picioarelor, furnicaturi în degete sau degetele de la picioare, batai ale inimii rapide sau neregulate, Curatatorie gurii, încetosarea vederii sau dureroase urinare. Daca observati orice de acest lucru sa caute ajutor medical imediat.

Mai putin grave efecte secundare pot include:stomac deranjat, greata, varsaturi, somnolenta, frecvente urinare si constipatie. Sunati-va medicului daca acestea persista sau se agraveaza. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la Ergotamina-cofeina, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat, boli de rinichi, boli de inima, dureri în piept, hipertensiune arteriala, vas de sânge boala, slaba circulatie, glaucom, probleme de prostata, ulcere, sau o infectie severa.

Deoarece aceasta poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...