Cafergot


Novartis | Cafergot (Medication)


Desc:

Cafergot este utilizat în tratamentul de migrene. Acesta contine doua ingrediente active, Ergotamina si cafeina. Ergotamina este un tip de medicament numit un alcaloid cornul secarei. Acesta este utilizat în tratamentul de migrene. Ergotamina functioneaza prin stimularea receptorilor numit serotonina (sau 5HT) receptori care sunt gasite în creier. O substanta naturala numit serotonina în mod normal, actioneaza pe acesti receptori, cauza vaselor de sânge în creier pentru a restrânge. Cofeina este, de asemenea, incluse în acest medicament pentru a spori efectul de Ergotamina.

...

Side Effect:

Dureri abdominale, greata si varsaturi nu din cauza migrene, ameteli. Medicamente si lor posibile efecte secundare pot afecta persoane în moduri diferite.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Acest medicament trebuie utilizat numai de catre persoanele cu un diagnostic clar de migrena la medicul lor.

Este important ca nu depasesti maxime zilnice si saptamânale doza recomandata de aceste tablete si ca nu ia-le regulat pentru a încerca sa previna migrene. Folosind prea mult de medicament poate duce la dependenta de medicamente si poate provoca de fapt, dureri de cap.

Utilizarea unor medicamente cu cofeina si Ergotamina poate provoca scade si mai mare în fluxul de sânge decât cofeina si Ergotamina utilizat singur. O scadere severa în fluxul de sânge la creier si în alte parti ale corpului poate duce la efecte secundare periculoase. Spuneti medicului dumneavoastra despre toate alte medicamente utilizati, în special antibiotice, antidepresive, inima sau tensiunii arteriale medicamente sau medicamente pentru a trata HIV sau SIDA.

Informati medicul dumneavoastra despre va conditii medicale, respiratie în special probleme, hipertensiune arteriala, hepatice sau boli de rinichi, sau factorii de risc pentru boala coronariana (diabet, hipertensiune arteriala sau colesterol, menopauza sau histerectomie, fumat, luând nastere pastile de control, fiind supraponderali, având un istoric familial de boala coronariana, sau de a fi un om mai în vârsta decât 40).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...