Caffedrine


Chattem | Caffedrine (Medication)


Desc:

Caffedrine/cafeina este ca un stimulent de sistemul nervos central, cresterea vigilenta si producatoare de agitatie. De asemenea, relaxeaza musculatura neteda, stimuleaza muschiului cardiac, stimuleaza diureza si pare a fi utile în tratarea unor tipuri de dureri de cap.

...

Side Effect:

Prea multa cofeina poate face sa agitat, nelinistit si iritabil. De asemenea, poate va pastrati de la dormit bine si provoca dureri de cap, ritmuri cardiace anormale sau alte probleme. Cofeina este probabil sigure pentru majoritatea adultilor atunci când sunt utilizate în mod corespunzator.

Cofeina poate provoca insomnie, nervozitate si neliniste, stomac iritatie, greata si varsaturi, cresterea ritmului cardiac si respiratie si alte efecte secundare. Cofeina poate face somn tulburari la pacientii cu imunodeficientei dobândite sindromul (SIDA) mai rau. Doze mari poate provoca dureri de cap, anxietate, agitatie, durere în piept si zgomote în urechi.

Doze mari pot fi nesigure si pot cauza batai de inima neregulate si chiar moartea. ...

Precaution:

Unii oameni sunt mai sensibili la efectele de cafeina decât altele. Acestea ar trebui sa limiteze utilizarea lor de cafeina. Anumite medicamente si suplimente pot interactiona cu cofeina.

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:inima probleme, diabet zaharat, tulburari de anxietate, depresie, ulcere, alergii (în special droguri alergii).

Spuneti medicului dumneavoastra de orice over-the-counter sau prescriptie medicatie poate luati, inclusiv:cimetidina, disulfiram, ciprofloxacin, enoxacin, controlul nasterilor pastile, dieta pastile, decongestionante, daca sunteti fumator. Nu porni sau opri orice medicament fara aprobarea medicului sau farmacistului.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...