Calamine lotion - topical


Atlas Laboratoire | Calamine lotion - topical (Medication)


Desc:

Calamine un medicament fara prescriptie medicala, utilizat pentru a scuti de mâncarime, durere si disconfort de iritatiile minore ale pielii, cum ar fi cele cauzate de otrava iedera, stejar otrava si sumac otrava. Acest medicament se usuca, de asemenea, maloasa si plângând cauzat aceste plante otrava.

Folosi aceasta lotiune pe piele curata si uscata, ca furnizor de sanatate sfaturi va. Urmati instructiunile exact. Evita obtinerea acest medicament în ochi, gura, nas, si zonele genitale sau anal.

...

Side Effect:

De obicei, Calamine este bine acceptata de majoritatea oamenilor, dar pot aparea efecte secundare cum ar fi urmatoarele:iritarea, o reactie alergica, cum ar fi eruptii cutanate, mâncarime sau umflarea în special a fetei, limbii sau gâtului, ameteli severe, probleme de respiratie pielii. Daca observati oricare dintre acestea sau orice alt semn neobisnuit, apel medicul dumneavoastra imediat.

Daca starea dumneavoastra persista sau se agraveaza în 7 zile, sau în cazul în care eruptii cutanate sau iritare se dezvolta, opri utilizarea calamine si discutati cu medicul dumneavoastra. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament. De asemenea, daca sunteti gravida sau care alapteaza, se consulte cu medicul dumneavoastra înainte de a folosi lotiunile.

...