Campath


Bayer Schering Pharma AG | Campath (Medication)


Desc:

Campath contine ingredientul activ numit alemtuzumab, un anticorp realizate din animale ADN-ul utilizat pentru a trata leucemia limfocitara cronica la pacientii care nu au raspuns la alte medicamente pentru chimioterapie cancer, cum ar fi fludarabine.

Acest medicament este dat prin injectare într-o vena de un profesionist de asistenta medicala într-un spital sau clinica. Doza se bazeaza pe raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Efecte secundare grave de acest medicament includ:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; pielea palida, usor vânataie sau sângerare, slabiciune neobisnuite; durere toracica sau senzatie grele, durere de raspandire la brat sau umar, greata, transpiratie, sentimentul general de bolnav; febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei; senzatie zapacit, lesin; confuzie, halucinatii; sau pete albe sau rani în interiorul gurii sau pe buze. Daca oricare dintre acestea apar, solicitati imediat asistenta medicala.

Alte reactii adverse mai putin grave, cauzate de Campath pot fi:greata, varsaturi, dureri de stomac; diaree, constipatie; pierderea poftei de mâncare; dureri de cap; dureri de spate sau piept; probleme de somn (insomnie); sentimentul obosit; curge nasul, dureri în gât; sau pielea de transpiratie, usoara mâncarime sau eruptii cutanate. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de inima, o tulburare de coagulare sângerare sau de sânge, diabet zaharat, un stomac sau tulburari intestinale, sau astm sau alte probleme de respiratie.

Pentru ca Campath poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

Nu luati imunizare sau vaccin în timp ce folosind Campath fara a cere medicului dumneavoastra.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. Daca ramâneti gravida în timp ce utilizati acest lucru, spuneti medicului dumneavoastra imediat. ...