Adalat CC


Bayer HealthCare | Adalat CC (Medication)


Desc:

Adalat CC / nifedipina este o extensie a dozei comprimat sub forma de presa al nifedipinei blocante ale canalelor de calciu.

Nifedipina este o substanta cristalina de culoare galbena, practic insolubil în apa, solubil în etanol. Acesta are o greutate moleculara de 346. 3. Adalat CC (nifedipina) comprimate constau într-o haina extern si un nucleu intern. Ambele contin nifedipina, haina ca o formulare cu eliberare lenta si de baza ca o formulare cu eliberare rapida.

Adalat comprimate CC contine fie:30 mg, 60, sau 90 de nifedipina pentru o data-o zi de administrare pe cale orala.

Ingrediente inerte în formulare sunt:hidroxipropilceluloza, lactoza, amidon de porumb, crospovidona, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu, stearat de magneziu. Celelalte componente inerte în aplicare a unei pelicule pentru Adalat CC (nifedipina) 30 si 60 sunt:hipromeloza, polietilen glicol, oxid de fier, si dioxid de titan. Celelalte componente inerte în aplicare a unei pelicule pentru Adalat CC (nifedipina) 90 sunt:hipromeloza, polietilen glicol si oxid feric.

...

Side Effect:

Ameteli, înrosirea fetei, slabiciune, umflarea gleznelor / picioarelor, dureri de cap si pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului promptly. To reduce ameteli si stare de confuzie, ridica-te încet atunci când în crestere din pozitia asezat sau culcat.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse grave improbabila, dar apar:lesin rapid / neregulat / pounding emotie,. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:tulburari de vedere.

O reactie alergica grava, foarte la acest medicament este rara. Cu toate acestea, adresati-va imediat medicului daca observati orice simptome ale unei reactii alergice grave, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime / umflarea (în special a fetei / limbii / gâtului), ameteli severe, probleme de respiratie.

...

Precaution:

CC Adalat poate determina scaderea tensiunii arteriale, în special la persoanele care iau, de asemenea, beta-blocante. Spune-i furnizorul de servicii de îngrijire medicala daca aveti orice semne de tensiune arteriala scazuta, cum ar fi ameteli, senzatie de lesin, sau fainting. Tell furnizorul de servicii de îngrijire medicala daca aveti orice operatii viitoare. În functie de tipul de anestezic, poate fi necesar sa întrerupeti administrarea Adalat CC cu câteva zile înainte de operatie.

Rar, Adalat CC poate face mai rau durere in piept sau chiar poate provoca atacuri de cord. Acest lucru este mult mai probabil sa apara la persoanele cu boli cardiace severe. Spune-i furnizorul de servicii de îngrijire medicala în cazul în care se agraveaza de durere în piept (sau daca apar dureri în piept nou).

Rareori, oamenii care iau CC Adalat, împreuna cu un beta-blocant au dezvoltat insuficienta cardiaca congestiva (ICC). Acest lucru este mult mai probabil sa apara la persoanele cu o afectiune numita stenoza aortica.

Adalat CC poate cauza retentie de apa (edem). Deoarece retentia de apa poate fi periculos la persoanele cu insuficienta cardiaca congestiva, Adalat CC ar trebui sa fie utilizat cu precautie la persoanele cu aceasta afectiune. Adalat CC poate interactiona cu alte medicamente.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament, fara recomandarea medicului dumneavoastra.

...