Cancidas


Merck & Co. | Cancidas (Medication)


Desc:

CANCIDAS/caspofungin acetat este un medicament antifungic echinocandin indicate în adulti si pediatrie pacienti (3 luni si mai mari) pentru:Terapia empirice pentru presupuse infectii fungice la pacientii neutropenic febril, tratamentul candidemia si Candida urmatoarelor infectii:abcese Intraabdominala, peritonita si infectii pleurale spatiu; Tratamentul candidozei esofagiene; tratamentul Aspergiloza invaziv la pacientii care sunt refractare la sau intoleranta fata de alte terapii (e. g. amfotericina B, lipide formulari amfotericina b, itraconazole).

Acest medicament se administreaza de obicei prin injectare într-o vena o data pe zi, de un furnizor de asistenta medicala într-un spital sau clinica. Doza este functie de afectiune si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Greata, diaree, febra, piele de culoare rosie sau cald (înrosirea fetei), dureri de cap sau iritatie la locul injectarii sunt reactii adverse frecvente care pot sa apara. Daca oricare dintre aceasta persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Urmatoarele sunt mai grave efecte secundare, vrajitoare nevoie ajutor medical imediat:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; persistente greata sau varsaturi, severe de stomac si dureri abdominale, urina închisa la culoare, ochii îngalbenirea sau piele.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la antibiotice, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata orice probleme cu ficatul.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...