Candesartan


AstraZeneca | Candesartan (Medication)


Desc:

Candesartan este utilizat singur sau în asociere cu alte medicamente pentru tratamentul hipertensiunii arteriale. De asemenea, este utilizat pentru a reduce sansa de a moartea sau spitalizare din cauza insuficienta cardiaca. Candesartan pastreaza vaselor de sânge de la îngustarea, care scade tensiunea arteriala si îmbunatateste fluxul de sânge.

Candesartan blocuri a receptorilor de Angiotensina si therby împiedica actiunea enzimei. Ca rezultat vaselor de sânge extinde si tensiunii arteriale este redus.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente de candesartan includ dureri de cap, ameteli, oboseala, disconfort abdominal, diaree, si infectiile tractului respirator superior. Pacientii pot avea, de asemenea, hiperkaliemia, impotenta, functia renala redusa si reactii alergice.

Sunt rare, dar grave efecte secundare ale candesartan rabdomioliza (inflamatia si distrugerea de muschi) si angioedem (umflarea tesuturilor moi, inclusiv cele de gât si laringe). ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Baut alcool pot în continuare mai mic tensiunii arteriale si poate creste anumite efecte secundare ale candesartan. Nu utilizati suplimente de potasiu sau înlocuitori de sare în timp ce luati candesartan, decât daca medicul dumneavoastra va-a spus sa.

În cazul în care sunt tratati pentru hipertensiune arteriala, pastra folosind acest medicament, chiar daca va simtiti bine. Hipertensiune arteriala adesea nu are simptome. Trebuie sa utilizati tensiunii arteriale medicamente pentru tot restul vietii tale.

În cazuri rare candesartan poate provoca o conditie care duce la defalcarea tesutului muscular scheletic, duce la insuficienta renala. Apel medicul dumneavoastra imediat, daca va inexplicabile dureri musculare, sensibilitate, sau slabiciune, mai ales daca aveti, de asemenea, febra, oboseala neobisnuite si întunecata urina colorata.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...