Cantil


Faes Farma | Cantil (Medication)


Desc:

Claudiu/mepenzolate este utilizat cu alte medicamente pentru tratamentul ulcerului peptic. Functioneaza prin scaderea eliberarea de acid în stomac. Ia mepenzolate cel putin 1 ora înainte de a lua antiacide. Informati medicul dumneavoastra daca starea dumneavoastra persista sau se agraveaza.

Iau acest medicament de gura, de obicei, 4 ori pe zi (în timpul meselor si seara la culcare) sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza este functie de afectiune si raspunsul la terapie.

...

Side Effect:

Gura uscata, a scazut transpiratie, ameteli, somnolenta, vedere încetosata, extins elevilor, greata/varsaturi sau constipatie pot aparea.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Tu nu trebuie sa luati acest medicament daca sunteti alergic la mepenzolate, sau daca au:probleme cu urinarea; un blocaj în intestine dumneavoastra, ileus paralitic, colita ulcerativa severa, toxic megacolon; glaucom; sau miastenia gravis.

Daca aveti oricare dintre aceste alte conditii, trebuie o ajustare de doza sau teste speciale pentru a lua în conditii de siguranta ciubotariu:diaree (mai ales daca aveti o colostomie sau ileostomie); Amorteala sau furnicaturi în mâini sau picioare; hepatice sau boli de rinichi; colita ulceroasa; tiroida hiperactiva; insuficienta cardiaca congestiva, o tulburare de ritm inimii sau boli coronariene; hipertensiune arteriala (hipertensiune arteriala); hernie hiatala sau boala de acid reflux; o extinsa de prostata; sau astm sau orice alergii.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...