Capastat Sulfate


Akorn Pharmaceuticals | Capastat Sulfate (Medication)


Desc:

Sulfat de Capastat/capreomycin este un antibiotic care lupta bacterii în organism. Acesta este utilizat pentru a trata Mycobacterium tuberculosis. Sulfat de Capastat/capreomycin se administreaza de obicei dupa alte medicamente de tuberculoza au fost încercat fara succes tratamentul infectiei.

Acest medicament este furnizat ca sare de disulfate si este solubil în apa. Solutie completa, este aproape incolor.

...

Side Effect:

Durere, iritare sau întarirea pielii la locul injectarii pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:schimbare în urina, zgomote în urechi, probleme de auz, ameteli. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Capastat sulfat, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de rinichi, probleme de auz, deshidratare, boli hepatice, unei anumite boli musculare (miastenia gravis), boala Parkinson.

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. ...