Capitrol

Bristol-Myers Squibb | Capitrol (Medication)

Desc:

Capitrol este un sampon cu ingredientul activ numit Chloroxine. Acesta este utilizat în tratamentul de scalare conditiile de scalp cum ar fi psoriazis, eczeme, capac de leagan si matreata.

Utilizati acest medicament pentru scalp, numai pe scalp umed. de obicei, de doua ori pe saptamâna. Urmati instructiunile exact. Pentru rezultate optime, utilizati-l pentru o lunga perioada de timp.

...


Side Effect:

Printre cu partea sa necesare efecte efecte pot surveni. Acestea includ:o reactie alergica - o eruptii pe piele, arsura, inflamatie sau umflare a scalpului; roseata sau iritatii ale scalpului. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza, solicite asistenta medicala. Capitrol sampon, de asemenea, poate decolora parul lumina, blond, gri sau albite. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la chloroxine, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca aveti orice boala.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».